Tarjous



lauantai 31. elokuuta 2019

Tehokas Blenderi halvalla



Tehokkaalla blenderillä pystyt tekemään niin smoothiet, sosekeitot ja kastikkeet sekä se pystyy murkaamaan kovaa jäätä että sitkeää pähkinää. Voit ottaa jäiset marjat suoraan pakastimesta ja kone murskaa ne mukisematta nesteeksi. Tehokkaalla blenderillä voit tehdä melkein samoja asioita kuin yleiskoneellakin, mutta se vie paljon vähemmän tilaa ja on helpompi pestä.

Bosch SilentMixx Pro on markkinoiden hiljaisin blenderi tässä hintaluokassa. Amazonista tämän saa 79,99€. Tehoa tällä on 700W eli ei vielä ihan tehokkaimpia malleja, mutta erittäin hyvä perus tarpeisiin ja pärjää paremmin kuin parinkympin blenderit.



Jos tarvitset vielä tehokkaampaa, niin Bosch VitaBoosta on vastaus tähän. Laitteesta löytyy 1600W joten nyt äkkiseltään ei keksi mitä sillä ei voisi silputa tai murskata. Laitteessa on mm. 6 automaattista ohjelmaa. Hintaa tällä laitteella on Amazonissa189€, kun vastaavasta laitteesta maksat Suomessa halvimmillaan yli 250€.



Jos haluat laitteen joka on kohtuu tehokas, ei kovin kallis ja jonka mukana tulee valmis juomamuki, niin Nutri Ninja 480 olla vastaus tähän. Hintaa tällä laitteella on 89,99€. Laitteessa on 1000W tehoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti