Tarjouslauantai 3. elokuuta 2019

Scandinavian Outdoor - 10% alennus repuistaScandinavian Outdoor on erikoistunut laadukkaisiin ulkoiluvaatteisiin ja retkeily tavaroihin. Heiltä löydät tekniset kuorivaatteet vaikka jääkiipeilyyn, samoin kuin rennot retkeily- ja reippailuasut lähiretkille. Samoja vaatteita voit toki käyttää ulkoillessasi luonnossa tai arki vaatteina. Arki vaatteiksi ne sopivat hyvinkin, koska onhan suomalainen sää aika karu välillä. Yllättäen voi sataa räntää tai vettä, etkä välttämättä ole varautunut sateenvarjoon tai sadevaatteisiin, kumisaappaista nyt puhumattakaan.
Merkkeinä on edustettuina mm. Fjällräven, Haglöfs, Helly Hansen, Merrelle, Peak Performance, Salomon, Deuter, Devold, jne. Kun puhutaan laadusta teknisissä vaatteissa, niin hinnat voivat tuntua kovilta, mutta toisaalta nämä vaatteet ja merkit kestävä parhaillaan kymmeniä vuosia. Ostat yhden hyvän Gore-Tex takin ja sillä voi hyvällä tuurillä pärjätä loppu elämän.

Scandinavian Outdoor sivustolla on nyt menossa Back to school kampanja, jossa kaikista repuista saa -10% alennusta. Verkkokaupassa edun saat koodilla: klubietu10.
Tässä jotain esimerkkejä.

Lasten ja nuorten suosima Fjällräven Kånken reppu eli kettureppu 74,90€ ja alennuksen jälkeen 67,40€, joka on tällä hetkellä myös netin halvin hinta.Pieneen tilaan pakkautuva, mutta avattuna 18 litran kokoinen Jack Wolfskin JWP Pack 18 reppu. Normaali hinta 39,90€, mutta nyt alennuksen jälkeen 35,90€.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti