Tarjousmaanantai 1. heinäkuuta 2019

Virtuaaliset ja prepaid luottokortit

Virtuaalisella luottokortilla tarkoitetaan luottokorttia, jossa sinulla ei ole fyysistä muovista korttia, mutta voit käyttää sitä nettiostoksissa tai Apple Pay sekä Google Pay ostostosten kanssa. Lisäksi Virtuaaliset luotto kortit toimivat yleensä prepaid maksukortin tapaisesti. Siirrät tavalliselta tililtä rahaa virtuaaliselle tai prepaid tilille, jota sitten voit käyttää luottokorttimaisesti. Tässä artikkelissa mainitut kortit eivät vaadi luottotietoja, eikä kortteja voi käyttää velaksi, eli ainoastaan sen summan verran mitä sinne on siirretty. Jos kortin tiedot menevät jostain syystä vääriin käsiin, niin et voi hävitä suurempaa summaa mitä sinne olet tallettanut.

Revolut virtuaali luottokortti mahdollistaa Apple Pay tai Google Pay käytön, jos nykyinen pankkisi ei mahdollista sitä, sillä kaikkilla suomalaisilla pankeilla ei ole sopimusta Applen tai Googlen kanssa. Toki Revolut virtuaali luottokorttia voi käyttää muihinkin netti ostoksiin ilman että välissä on Apple tai Google.Muita hyviä virtuaali luottokortteja ovat saksalaiset mycard2go ja Skrill. Mycard2go:ssa voi virtuaali korttia käyttää ilman tunnistautumista sataan euroon asti (Limited). Suurempien summien tallennus vaatii tunnistautumisen (Unlimited), jonka luultavasti vaativat jo EU-lainsäädäntö. Kuukausimaksu on 0,5€, jos maksuja on yli 10€:lla kuussa, mutta ensimmäiset 12kk ovat ilmaisia. Jokaisesta pankkisiirrosta omalle Mycard2go tilillet otetaan 1€. Myös Skrilliä voi käyttää aluksi ilman tunnistautumista. Skrill veloittaa 1% pankkisiirrosta omalle Skrill tilille, kun muita maksuja ei ole.


Suomalaisista korteista ainakin paygoo:n saa prepaid luottokorttina, mutta sitä ei pysty netin kautta avaamaan virtuaalisena korttina, jolloin muovisen kortin maksut ovat ulkomaisia kortteja kalliimpia. Myös Aktian prepaid luottokorttiin voi tutustua, mutta se on mennyt vuosi vuodelta huonommaksi ja me emme enää suosittele sitä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti