Tarjoustiistai 16. heinäkuuta 2019

Suojaa polkupyöräsi tai autosi


3M:n kiveniskuteippi (3M 8592) on tarkoitettu suojaamaan autojen kynnyksiä, puskureita ja oviaukkoja kiveniskuilta ja naarmuilta. Sitä voi tietysti käyttää moneen muuhun asian. Voit suojata esimerkiksi mottoripyörän tai polkupyörän kriittisiä kohtia.
Etsimme hullujenhalpojen lukijoille netistä halvimman hinnan kyseiselle kiveniskuteipille. Tästä linkistä pääset ostamaan sen. Teipillä on hintaa alle 30€, mutta tuota samaa teippiä riittää moneksi vuodeksi, jos mitään isoja suojauksia ole tekemässä. Yleensä tuon teipin hinta huitelee yli 40€:ssa.

Ostimme aikoinaan tämän saman kiveniskuteipin suojaamaan auton kynnystä. Mallikohtainen muotoonleikattua teippi olisi ollut paljon kalliimpi neliöhinnaltaan. Vuosia myöhemmin samaa teippiä on tullut käytettyä moneen muuhunkin, koska tuosta 2,5m sitä on aika riittävästi. Nyt hiljattain tuli huomattua, että polkupyörän jarrukaapeli oli hinkannut rungosta maalia. Eräässä pyöräliikkessä olisi myyty muotoon leikattuja suojateipin palasia reilulla kympillä, tosin neliöhinta olisi ollut huiman korkea. Tulikin mieleen tuo vanha kiveniskuteippi ja sieltähän se varastosta löytyi. Kyseessä siis sama teippi mitä pyöräliikkeessä oli, mutta tuon joutuu itse leikkaamaan muotoon. Taas säästyi rahaa. Suosittelemme ostamaan tuon ison rullan.

Kesärenkaat helposti netistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti