Tarjouslauantai 6. heinäkuuta 2019

Automaattinen kahvikone

Olimme jo pitkään miettineet kunnon kahvikoneen ostoa. Eli sellaista jolla pystyisi tuoreista kahvipavuista tekemään kahvin täysin automaattisesti. Nykyään kahvia ei tule enää juotua kuppi kaupalla, vaan silloin kun sitä sattuu juomaan, niin haluaa vähän laadukkaampaa. Suodatinkahvipurut menettävät aromit seisoessaan viikkotolkulla avattuna. Kapselikeittimet ovat ihan toimivia tähän tarkoitukseen, mutta tuleehan niistäkin roskaa ja pidemmän päälle maksavat aika paljon (lue juttu halvoista kapselikeittimistä). Siten päätimme että laitteeseen voisi satsata vähän enemmän ja sen täytyisi olla täysin automaattinen, eli nappia painamalla kuppi täyttyisi kahvista.

Päädyimme kahvikavereiden kahvikoneeseen Nivona ”CafeRomatica NICR 960”. Aluksia saattaa tuntua, että tämähän maksaa aivan hirveästi. No sitä se on, mutta pitkässä juoksussa varmaan maksaa itsensä takaisin. Esimerkiksi Cupsolon kahvinapit maksaa pitkässä juoksussa paljon. Ja kun kone kestää kymmeniä vuosia, niin laitehan tulee maksettua kuin korkojen kanssa.
Voit laittaa laitteeseen mitä vain kahvipapuja tinkimättä kahvin laadusta. Ensimmäisissä testeissä laite on osoittautunut hintansa arvoiseksi. Laitteesta löytyy monipuoliset säädöt, mutta toisaalta se on kaikilta osin helppokäyttöinen. Nyt on taas kahvin juonti lisääntynyt, kun niin kuumeisesti tullut kahvikonetta käytettyä, mutta ehkä se siitä tasaantuu.Tässä linkki saman merkkiseen, mutta pikkusen heikompaan malliin Amazonista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti