Tarjouslauantai 6. heinäkuuta 2019

Fiksuruoka - halvalla ylijäämä ruokaaFiksuruoka myy enimmäkseen hävikki ruokaa, mutta valikoimista löytyy myös virvokkeita ja karkkia. Käyttämällä fiksuruokaa vähennät ruokahävikki, sekä samalla säästät ison osan ruokaostoksistasi. Fiksuruoka sivun mukaan puhutaan jopa 20-90% säästöstä.

Toimitus tapahtuu Postin, DB Schenkerin tai Matkahuollon kautta. Tilauksen voi hakea lähimmältä noutopisteeltä tai halutessaan toimitus voidaan tuoda kotiovelle asti.
Minimi tilaus hinta on 20€, jolloin toimituskulut ovat vähintään 2,90€. Yli 35€ tilauksissa toimitus on ilmainen. 

Tässä jotain hinta esimerkkejä.
Tulinen sriracha kastike 1,69€ (5,99€), jossa parasta ennen päivä mennyt umpeen. Kannattaa huomioida että Suomessa parasta ennen päivä on pakollinen ja tässäkin tapauksessa kastike ei missään nimessä ole vielä pilaantunut tai muuten syömäkelvotonta. Chili ja muut mausteet itseasiassa takaa pitkän säilyvyyden.Tupla patukka vain yhden sentin, todella naurettava hinta. Näitä kannattaa aina lisätä ostoskoriin.Perus elintarvikkeita kannattaa aina ostaa. Tässä tapauksessa jos tykkää riisistä, jossa myös säilyvyys paljon pidempi kuin parasta ennen päivä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti