Tarjoustiistai 23. heinäkuuta 2019

Elisa Kirja kuukausitilaus - 1kk ilmaiseksi


Elisa Kirja on Suomen suosituin ääni- ja e-kirjakauppa. Kirjakauppa on hyvin kattava ja sieltä löytyykin yli 10 000 suomenkielistä kirjaa kuumimmista uutuuksista rakastettuihin klassikoihin.

Elisa Kirjassa voit ostaa yksittäisiä kirjoja tai nyt viimeisimpänä on tullut mahdollisuus kuukausitilaukseen, josta kerromme tässä jutussa enemmän.
Ensimmäiseksi sinun täytyy tietenkin rekisteröityä. Voit tehdä sen tämän linkin kautta. Samalla saat tutustumislahjaksi yhden ilmaisen kirjan.


Ilmaisen kuukausitilauksen saat yllä olevaa kuvaa klikkaamalla. Ilmaisen jakson jälkeen normaali hinta on 8,90€/kk. Tilauksen voit kuitenkin lopettaa milloin vaan.
Elisa Kirja kuukausitilauksessa saat joka kuukausi kaksi krediittiä, joilla voit lunastaa 1-2 ääni- tai e-kirjaa kuukausitilauksen valikoimasta ja jotka voit pitää itselläsi myös kuukausitilauksen jälkeen. Toki kaikkia krediittejä ei tarvitse lunastaa heti kuukauden aikana vaan niitä voi kerätä isomman määrän myöhempää käyttöä varten.Ilmaisen tilauksen yhteydessä joudut kuitenkin käyttämään credit tai debit korttia. Tällöin ilmaisen kuukauden jälkeen veloitetaan normaali hinta automaattisesti kortiltasi mikäli et ole sitä ennen perunut tilausta. Mikäli sinulla ei ole credit tai debit korttia voit tehdä virtuaaliluottokortin, josta kerroimme aiemmin. Virtuaaliluottokortti on huoleton maksuväline, jota suosittelemme nettitilauksiin. Katso tästä linkistä lisätietoja.


Tilauksen jälkeen pääset valitsemaan kirjoja. Nyt ensimmäisellä ilmaisella kuukaudella sinulla on siis kaksi krediittiä. Kalliimpiin kirjoihin joudut käyttämään kaksi krediittiä kun taas halvempiin yhden.


Ei tietenkään kannata käyttää välttämättä krediittejä alennus kirjoihin, kuten alla olevassa kuvassa keskimmäiseen kirjaan. Saat saman kirjan ostettua alle kuukausihinnalla tai toki tässä tapauksessa ensimmäinen kuukausi oli ilmainen.Voit milloin tahansa ostaa kirjan normaalisti rahalla tai krediiteillä. Myös kirjaan tutustuminen onnistuu helposti "Lue näyte" kohdasta.
Valikoimista löytyy tuhansia ääni- ja e-kirjoja. Huomasimme että osa myytävistä kirjoista puuttuu kuukausitilauksen puolelta, mutta se ei ollut kovin merkittävä puute. Äänikirjat voi kuunnella Elisa Kirja sovelluksella (esimerkiksi puhelimella tai tabletilla). E-kirjoissa ei ole drm suojausta, joten niiden lukeminen onnistuu millä tahansa kirjalukijalla (esim. kindlellä), tosin käyttäjän oma vesileima lisätään kirjaan. Tästä syystä pidämmekin Elisa Kirjaa hyvänä vaihtoehtona, koska voit valita oman mieluisan kirjalukijan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti