Tarjouslauantai 13. heinäkuuta 2019

Amazon Kindle e-kirjojen ostaminen


Kirjoitimme aiemmin artikkelin miten kindlen e-kirjojen lukulaitteen pystyy tilaamaan halvalla Suomeen.
Nykyään laitteen ostaminen onnistuu myös verkkokauppa.com:sta, mutta hinta on tuplaten kalliimpi kuin meidän kertoma ohjeemme. Moni muu lukulaite verkkokauppa.com:ssa on tosin halvempi kuin kindle, mutta edelleenkin ne ovat kalliimpia kuin suoraan Amazonista tilattu kindle.

Jos haluat lukea englanninkielistä kirjallisuutta, niin ehdottomasti sinun kannattaa omistaa kindle lukulaite. Tässä jutussa kerromme alempana miten pystyt ostamaan englanninkielisiä e-kirjoja, tai miksei muitakin ulkomaankielisiä. Toki lukeaksesi kindle e-kirjoja sinun ei ole pakko ostaa kindle lukulaitetta. Voit lukea niitä myös tabletilla, älypuhelimella tai jopa tietokoneella omassa ohjelmassa tai webbi selaimessa. Linkit näihin löytyy tästä: iOS, Android, Amazon android, Windows Phone, Window PCMac ja Kindle Cloud reader.

Olemme lisäksi huomanneet että amazon.com sivustolla saattaa olla joitakin e-kirjoja myynnissä huomattavasti halvemmalla kuin esim. amazon.de tai amazon.co.uk sivustoilla, eikä näiden kirjojen osto onnistu välttämättä suomalaiselta. Tässä kuitenkin kerromme miten tämän pystyy kiertämään.

Jos haluat tilata englanninkielisiä kirjoja, niin asetat vain maaksi US. Olemme tehneet tämän saman omaan tunnukseen, eikä se ole vaikuttanut muihin fyysisiin Amazon tilauksiin. Kirjaudu ensin sisään Amazon.com osoitteessa, koska nyt oltiin kiinnostuttu englanninkielisistä e-kirjoista. Valitse ylhäältä "Accounts & Lists" valikosta kohta "Your Content and Devices" (kuvassa keltainen teksti).Seuraavaksi mene kohtaan "Preferences" välilehti ja valitse sieltä "Country/Region Settings". Nyt pitäisi avautua nykyinen maa ja jos se ei ole United States, voit vaihtaa sen painamalla "change" nappia. Mitään muuta ei tarvitse täyttää kuin nimesi ja United States "Country" kohtaan eli osoitteita ei tarvitse valehdella.

Nyt voit alkaa ostamaan englanninkielisiä e-kirjoja huokeammalla hinnalla. Selaa kirjoja tästä linkistä tai vaihtoehtoisesti voit ostaa e-kirjat nyt kindle laitteellasi tai jollain muulla laitteellasi. Mikäli ostat kirjan webbi selaimella, tulee kirja luettavaksi myös muille laitteillesi. Samoin jos luet kirjaa yhdellä laitteella ja jatkat myöhemmin lukemista toisella laitteella, niin viimeksi luettu sivu päivittyy pilven kautta. Aika kätevää! Voit myös tallentaa kyseisen kirjan omalle koneellesi, esimerkiksi jos haluat lukea sitä jollain toisella e-kirja lukulaitteella. Tästä tulemme kertomaan myöhemmin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti