Tarjouslauantai 29. kesäkuuta 2019

Halpa taustavalo kirjalle tai e-kirjalle

E-kirjojen lukulaitteella on nykyaikainen ja miellyttävä taapa lukea kirjoja.
Halvemmissa laitteissa ei ole kuitenkaan taustavaloa, jolloin niitä ei voi käyttää pimeässä. Joskus tulee tilanteita, että yö-lamppua tai muuta vastaavaa ei ole lähettyvillä ja pitäisi saada laitteelle valoa. Toisaalta ei ole mitään järkeä vaihtaa toimivaa vanhaa laitetta uudempaan taustavalaistuun lukijaan. Opard taustavalo antaa tähän kuitenkin helpotuksen. Laite on pieni ja näppärä, kulkee helposti mukana kuten e-lukijakin matkustit sitten minne vaan. Laite on helppo ladata USB-laturilla tai tietokoneesta. Hintaa on alle 100€.
Taustavaloa voit myös käyttää tavallisen kirjan kanssa, toki joudut asettaman sen aina uudelleen sivua vaihtaessa, jota ei tapahdu e-lukijan kanssa. Laite toimii hyvin myös kirjanmerkkinä.
Uudessa päivitettyssä laitteessa, joka on euron kalliimpi vanhaa mallia, lampun värilämpöä voi säätää kylmän ja lämpimän välillä. Esimerkiksi illalla on hyvä käyttää lämpimää valoa, jottei valo virkistä ja venytä nukahtamista illalla. Monelle ihmiselle kirjan lukeminen illalla on hyvä tapa rauhoittua kunnes uni tulee silmään.

Lue myös mitä muita juttuja olemme kirjoittaneet e-kirjalukijoista ja e-kirjoista:

Kindle e-kirjojen lukulaite


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti