Tarjous

tiistai 26. joulukuuta 2017

Halpa mediasoitin


Amazon.de
myy edulliseen 24,99€ hintaan Fire TV tikkua. Tikulla voi katsoa tavallisen TV:n kautta esimerkiksi Netflixiä, Amazon videota, Prime videota ja YouTubea tai esimerkiksi kuunnella Spotifyä. Tämä onkin halvin tapa katsoa Netlflixiä TV:n kautta. Tikulle saa kaikkiaan yli 500 eri ohjelmaa. Fire TV:n suurin kilpailija on Chromecast. Chromecasti ei kuitenkaan sovellu kaikille käyttäjille, sillä sen käyttöön vaaditaan aina tietokone, puhelin tai kännykkä. Esimerkiksi vanhanliiton käyttäjä haluaa käyttää tavallista kaukosäädintä. Apple TV ei taas kilpaile Fire TV:n kanssa samoista käyttäjistä johtuen sen nykyisestä korkeasta hinnasta.
Amazon.de ei toimita kyseistä tikkua suoraan Suomeen, mutta tilaus onnistuu https://www.mailboxde.com sivun kautta. Katso lisätietoa Kindlen tilaus sivulta.

On tyhmää vaihtaa älytelevisio muutaman vuoden välein, kun siinä oleva softa vanhenee samassa ajassa, eikä uusia softia pysty enää soittamaan. Taas edullinen mediasoitin, kuten Fire TV, on paljon halvempaa ja järkevämpää päivittää muutaman vuoden välein. Näin tavallinen TV kestää useita vuosia ilman päivittämättä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti