Tarjous

sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Halvat polkupyörät


Saksalainen verkkokauppa Bike-Discount myy laadukkaita polkupyöriä hullunhalpaan hintaan. Lisäksi valikoimaan kuuluu polkupyörän varaosat ja tarvikkeet sekä polkupyörä vaatteet. Monesta tuotteesta voi saada vielä lisäalennuksen. Toimituskulut ovat normaalikokoisille paketeille vain 5€ sekä polkupyörille noin 30€. Toimitusaika on yleensä alle viikko. Verkkokaupassa voit asioida sekä saksan- että englanninkielllä.
Tavaran palautus Bike-Discountissa tapahtuu todella helposti ja on täysin ilmaista. Syyksi riittää esimerkiksi se, että tilasi vahingossa väärän tuotteen tai pyöräilyvaate on liian pieni.

Bike-Discount myy monen merkkisiä polkupyöriä, mutta oman merkkinä on Radon. Radon polkupyöriä ei myydä missään muualla eli ainut tapa on tilata se Bike-Discountin verkkosivuilta. Radon voi olla varsin tuntematon merkki, mutta siinä on tunnettuja laadukkaita osia. Muita merkkejä ovat mm. Cube, Felt, Fuji, Bianchi, jne.

Radon ZR Team 26" 5.0 on Bike-Discountissa oleva halvin Radonin maastopyörä ja maksaa 499€. Maastopyörästä löytyy mm. hydrauliset levyjarrut, laadukkaat shimanon vaihteet sekä Suntourin etuhaarukka.


Myös naisille löytyy oma malli Radon ZR Lady 5.0, joka maksaa 499€, sekä lapsille Radon ZR Kid 240, joka maksaa 279€:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti