Tarjousperjantai 20. joulukuuta 2013

StackSocial - Sosiaalinen verkkokauppa


StackSocial on maailmanlaajuisesti toimiva sosiaalinen kauppapaikka, jossa ihmiset voivat löytää, jakaa ja ostaa innovatiivisia ohjelmia, vempaimia ja netti työkaluja. Vaikka myytävät tuotteet ovat innovatiivisia, saatta sivulta löytää hullun halpoja tarjouksia. Maksu tapahtuu turvallisesti Paypalin kautta, tosin myös luottokortti käy
Jos jaat jossain sosiaalisessa mediassa StackSocialin tuotetta ja joku ostaa sen jakamasi linkin kautta, saat kyseisestä kaupasta itsellesi 10%. Tällä hetkellä käytettävissä olevia sosiaalisia medioita ovat Facebook, Twitter ja Pinterest.

StackSocial myy radio-ohjattavaa Micro Drone 2.0 lennokkia. Micro Drone on ns. quad-kopteri eli monimoottorinen radio-ohjattava ja gyroskoopeilla vakautettu helikopteri. Micro Dronesta tekee erikoisen se, että siinä on eräänlainen algoritmi, joka mahdollistaa lennokin kääntämisen nurinperin ilmassa. Tuotteen hinta on vain 69,99$, eli noin 51€. Paketti sisältää myös ohjaimen ja Aerial kameran, jolla voit ottaa valokuvia ilmastakäsin. Normaali hinta on 129$ eli tuote on nyt 45% alennuksessa.Katso tästä demo video:Cobra Ultimate Bundlen mukana tulee Cobra iRadar, Cobra tag sekä Cobra mini mount. Tämän saat yhteishintaan vain 99,99$, eli noin 73€.
Cobra iRadarin avulla saat tutkanpaljastimen iOS tai Android puhelimeen, jolloin itse paljastin voi olla piilossa auton rakenteissa. Huomaathan että tätä voit käyttää ainoastaan tietyissä maissa. Suomessa tutkanpaljastimen käyttäminen on laitonta.
Cobra tagin voit kiinnittää haluamaasi tavaraan, ja jos kyseinen tavara katoaa, niin voit iOS tai Android sovelluksen avulla hälyttää tagia.Rocketcases valmistaa laadukkaita suojakuoria puhelimiin. Rocketcases suojatkuoret tuntuvat hyvältä käsissä ja ovat oikeasti kestäviä. Suojakotelot on valmistettu TPU muovista ja toisin kuin halvat silikoni suojakuoret, ne ovat tiukkoja ja jämäkän tuntuisia puhelimen päällä. Nyt saat StackSocial sivustolta kaksi retrohenkistä iPhone 5/5S suojakuorta ilman postikuluja hintaan 25$ eli noin 18€.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti