Tarjous

maanantai 17. joulukuuta 2012

Halpa kapselikeitin

Kapselikeitin on loistava vaihtoehto, kun haluat vain kupillisen kahvia tai jos perheenjäsenillä on omat makumieltymyksensä. Kapselikeittimien ilmatiiviit kapselit takaavat sen, että saat aina yhtä tuoretta kahvia kuin vasta avatusta kahvipaketista suodatinkahvia.
Pauligilla on myynnissä Cupsolo kapselikeitin. Cupsololla pystyt tekemään niin espressoa, capucinoa, cafe lattea, tummapaahtoista presidenttiä, teetä, tazza kaakaota ja monia erikoiskahveja. Cupsolossa käytetyt kapselit tippuvat laitteen sisällä olevaan säiliöön eivätkä jää lojumaan pöydälle. Jopa laitteen puhdistus tapahtuu nappia painamalla.

Toknet.fi myy Paulig Cupsoloa internetin halvimpaan hintaan. Hinta on vain 89€. Voit ostaa Cupsolon tästä!


Pauligin kapseleille tulee kappalehinnaksi reilu 0,30€. Voit kuitenkin tilata halvemmalla saksasta K-fee kapseleita. Paulig on alunperin lisensioinut K-fee keittimen, joten samat kapselit käyvät Cupsoloon.
Voit tilata esimerkiksi täältä kapseleita, jolloin kapselin kappalehinnaksi jää vain 0,23€.


Jos haluat tehdä cafe lattea tai cappunio, niin voit ostaa maidon erikseen sekä lämmittää ja vaahdottaa kapselikeittimestä tulleen espresson sekaan. Näin säästät latte-kapseleiden ja maidon hintojen erotuksen.
Tässä Ikean edullinen vaahdotin, vain 1,5€:


2 kommenttia:

  1. Mitenköhän kirjoittaja on saanut noista esimerkkikaupan kapseleista halvempia, kun toimituskulut ovat kuitenkin 20 euroa?

    VastaaPoista
  2. Hinnat saattaneet nousta ja lisäksi ideana tilata paljon kerralla (esim. vuoden kahvit) tai tehdä kavereitten kanssa kimppatilaus, jolloin toimituskulut pienee per henkilö.

    VastaaPoista