Tarjoustorstai 22. marraskuuta 2012

Halpa säkkituoli


Säkkituolien kulta-aikaa oli 90-luku, jonka jälkeen ne jäivät hetkeksi unohduksiin. Vuonna 2002 Jukka Setälä suunnitteli Fatboy säkkituolin, jolloin säkkituolien suosio nousi uudelleen.
Säkkituolissa on mukava rentoutua, lukea kirjaa tai lehteä, käyttää läppäriä tai tablettia, jne. Myös lemmikkieläimille hankitaan omia säkkituoleja.

Groupon.fi myy BigBertha säkkituolia 79€ hintaan. Viime vuonna Hullunhalvat.com vastaanotti tilaamansa BigBertha säkkituolin reilun kuukauden päästä tilauksesta. Paketin mukana tuli isossa muovipussissa täyteainetta sekä itse säkki, jonne täyteaineet täytyi itse laittaa.

BigBerthan normaali hinta on 167€ ja se ei häviä laadussa suositulle Fatboy säkkituolille. Voit myös tarvittaessa täyttää sen uudelleen.
Säkkituoli on kooltaan 140 x 160 cm ja tilavuudeltaan 350 litraa. Se on ihanteellinen myös puutarhaan tai parvekkeelle, sillä säkkituolin materiaali on vettähylkivä. Materiaali on myös palosuojattu ja siitä on helppo pyyhkiä pois tahroja. Säkkituolia voi käyttää monella eri tavalla. Esimerkiksi pystyssä, jolloin siinä voi istua, tai vaakatasossa jos tekee mieli loikoilla. Saatavana on 11 eri värivaihtoehtoa. Säkkituoli on myös hyvä joululahja idea.
Katso lisätietoa linkistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti