Tarjoustiistai 16. lokakuuta 2012

Halpa juoksumatto

Juoksumaton ostaminen kotiin kuulosta aluksi aika turhalta hankinnalta.
Ulkona juokseminen ei aina välttämättä miellytä. Yksi hyvä syy olla juoksematta ulkona on sää, ulkona voi olla kova pakkanen tai märkä räntäkeli. Viime talvena juoksin pitkän lenkin, mutta märkä räntäsade pääsi yllättämään kesken lenkin. Lopputuloksena oli viikon pituinen flunssa.
Joku voi asua ympäristössä, jossa tiet ovat kovaa asfalttia, eikä halua rasittaa niveliä. Toinen taas voi olla kotona yksin pienten lasten kanssa ja ulos lenkille meneminen ei välttämättä onnistu. Juoksumatolla voi myös samalla katsoa lempi tv-sarjaa. Juoksumatto voi olla apu näihin onglemiin.
Monella on kotona kuntopyörä, kun taas juoksumaton ajatellaan vievän liikaa tilaa. Nykyaikaiset juoksumatot voidaan taitella säilytyksen ajaksi pieneen tilaan ja vievät siten vähemmän tilaa kuin kuntopyörät.

Amazon.de myy moottorilla toimivaa Christopeit Laufband juoksumattoa halpaan hintaan. Moottoroimatonta juoksumattoa ei kannata ostaa ja moottoroidussa juoksumatossa kannattaa kiinnittää huomiota moottorin tehoon tai siihen kuinka nopeasti matolla voi juosta tai kävellä. Alla olevassa juoksumatossa on tehoja riittävästi ainakin perus harrastajalle.

Moottoroitujuoksumatto 399€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti