Tarjoustorstai 20. syyskuuta 2012

Yoobao - Suojia Applen ja Samsungin laitteisiin

Yoobao on kiinalainen tarvikevalmistaja, joka tekee mm. laadukkaita nahkaisia suojakoteloita tabletteihin ja kännyköihin. Suojakoteloiden hinnat ovat todella hullun halpoja verrattuna vastaaviin muiden valmistajien tuotteisiin. Tällähetkellä laitteita joihin tuon suojan saa ovat mm.: iPad 2, iPad 3, iPhone 3, iPhone 4, iPhone 4S, MacBook Air, Samsung Galaxy note ja Galaxy S3.

Minulla on ollut iPad2:ssa Yoobaon nahkainen "smart cover" suoja noin vuoden verran ja täytyy sanoa, että on haukkunut hintansa monta kertaa. Maksoin kyseisestä kotelosta noin 20€ postikuluineen ja tilasin sen uutena Ebay.de sivustolta.
Suoja on todellakin aitoa nahkaa ja sitä on mukava pitää kädessä. Joskus kokeilin käyttää iPadia ilman suojaa, mutta kylmä metallinen pinta ei tuntunut kovin mukavalta pitkäkestoisessa käytössä. Lisäksi iPadissa on teräviä reunoja, jotka nekään eivät ole mukavan tuntuisia. Yoobao tukee Applen smart coveria, eli suljettaessa kannen laite menee nukkumaan ja avattaessa kannen laite herää. Kansi pysyy magneetin avulla mielestäni hyvin kiinni, vaikka laitteen kääntäisi nurinperin. Lisäksi ostamassani Yoobaon suojassa nurkat on suojattu hyvin eli tippuessaan laite kestää paremmin kolhuja. Nahkaisen pinnan puhditaminen on paljon helpompaa kuin monen muun materiaalin, joita käytetään suojakoteloissa. Nahka ei myöskään lohkeile kuten muovisuojat.
iPad2:en saa kolme eri värivaihtoehtoa kun taas iPad3:en on tarjolla viisi.

Yoobaon suojia myydään ainakin Amazon verkkokaupassa, johon maksuvälineenä käy paypal. Tässä joitakin hinta esimerkkejä Yoobaon suojista. Mistään näistä ei tarvitse maksaa tullimaksuja Suomeen tilattaessa.

Uusi iPad2 Yoobao smart cover ebay:stä, noin 20€ Suomeen tilattuna:


iPad2 ja iPad3 Yoobao smart cover Amazonista, noin 14-22€Samsung Galaxy Tab, noin 25€:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti