Tarjouslauantai 8. syyskuuta 2012

Syyslomamatkalle autovuokraus -15%


Vuokra-auto on kätevä kulkuneuvo ulkomailla lomaillessa. Sitä kannattaa suosia erityisesti liikkuessa perheen kanssa tai muun isomman porukan kanssa. Vuora-autolla voit suunnata paikkaan, jonne normaalisti julkisetyhteydet ovat huonot.

Varaa Avis-auto syyslomallesi internetistä ja saat alennuksen autovuokrasta. Vuokrahinnat ovat alkaen 14€/vrk. Varaus tulee tehdä viimeistään 11.10.2012. Tehdessäsi varausta käytä seuraavaa varauskoodia AWD O058500. Alennus on maksimissaan 15%.
Aviksen vuokra-autot ovat aina korkeintaan puoli vuotta vanhoja ja uusinta tekniikkaa, joten ne ovat myös mahdollisimman ympäristöystävällisiä. Jos vuokra-autolla matkustaa useampi kuin yksi henkilö, niin autovuokraus on ekologisesti täysin kilpailukykyinen vaihtoehto esimerkiksi junamatkustamiselle.

Päätimme tehdä oman syyslomamatkan tänä vuonna Barcelonaan. Varasimme hotellin ja lennot edullisesti Ebookersin kautta. Itse määränpäässä halusimme nähdä laajemman alueen ja varasimme Avis-autovuokraamon kautta auton, jonka hinta oli vain 17€/vrk. Toki saman olisimme voineet tehdä julkisilla, mutta nyt meitä oli neljä henkeä matkassa ja tiivis aikataulu suosi omaa autoa. Myös hinta saattoi tulla halvemmaksi kuin julkiset. Ajattelimme myös tehdä pidempiä päiväreissuja, kuten vierailu espanjalaisella viinitilalla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti