Tarjouskeskiviikko 12. syyskuuta 2012

Matkavakuutus ulkomaanmatkalle -20%


Ulkomaan matkalle kannattaa ottaa matkavakuutus. Pienenkin haaverin tai vahingon sattuessa asioiden hoito tapahtuu nopeammin ja vaivattomammin. Jos olet lähhdössä ulkomaille omalla autolla tai aiot liikkua siellä vuokra-autolla, on matkavakuutuksen ottaminen enemmän kuin suositeltavaa. Mitä kauemmas on lähdössä sen parempi syy matkavakuutuksen ottamiseen on. Minä en koskaan jätä ottamatta matkavakuutusta itselleni enkä perheelleni matkustaessani Pohjoismaita kauemmas. Myös Pohjoismaissa pidempään matkustaessa kannattaa vakuutus ottaa.

Kun ostat IF matkavakuutuksen verkkokaupasta saat siitä 20% alennuksen. Käyttäessäsi S-etukorttia saat vielä lisä-bonuksia. IF.fi verkkokaupan kautta saat vakuutuksen vaivattomasti ja nopeasti lyhyelläkin viivellä itsellesi tai koko perheellesi. Hinta on edullinen vaikka hankkisit sen pekästään määräajaksi esimerkiksi 1 kk:n ajaksi, joka kattaisi tulevan matka-ajan. Toki pari kertaakin vuodessa matkustavan kannattaa hankkia jatkuva matkavakuutus.
IF:n matkavakuutus koostuu sekä henkilöturvasta että omaisuusosasta. Henkilöturva kattaa mm. neuvonnan vahinkotapauksissa, sopimussairaalat ja lääkärit, maksun hoitotilanteessa sekä avustaminen kotiin kuljetuksessa (esim. lääkärihelikopteri). Omaisuusosa kattaa mm. matkatavaroiden katoamisen, varastamisen ja rikkoontumisen (esim. kannettava tietokone).
Osta IF-matkavakuutus tästä.

Kun olet ostanut matkavakuutuksen itsellesi, kannattaa ottaa matkavakuutusehdot matkalle mukaan ja tallentaa puhelimeesi vakutusyhtiön numero mahdollisia onnettomuustilanteita varten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti