Tarjoustiistai 25. syyskuuta 2012

Lightmalls LED-valojen verkkokauppa


Lightmalls.com on kiinalainen Shenzhenissä majaa pitävä verkkokauppa, joka myy LED lamppuja halpaan hintaan. Valikoimassa ovat sekä LED taskulamput että pyöränvalot. Myytävät LED lamput eivät ole mitään pilipali lamppuja, vaan useimmat tuotteet on varusteltu uudenaikaisilla erittäin kirkkailla, mutta vähän energiaa kuluttavilla LED:llä. Kaikissa toimituksissa on ilmaiset postikulut ja maksun pystyy hoitamaan turvallisesti paypalilla.
Edustettuina merkkeinä ovat BlackShadow, LED LENSER, Olight Flashlights, Tank007 Flashlight, ARCHON Flashlights, Sunwayman Flashlights, SKY RAY Flashlights, UltraFire Flashlights, TrustFire Flashlights ja UniqueFire Flashlights.

Tilasin Lightmallsista TrustFire X8 LED taskulampun. Ostin paketin, jonka mukana tuli kyseinen lamppu sekä kaksi 18650 akkua ja akkulaturi. Koko paketille tuli hintaa noin 40€. Lampussa oleva LED on Cree XM-L T6, joka on markkinoiden yksi kirkkaimmista LED:stä. Lampun valotehoksi luvataa 1000 luminanssia. Toiminta-ajaksi luvataan taas 1,5 tuntia. Lampussa on viisi eri moodia: 1000lum, 800lum, 300lum, strobo sekä SOS. Valo on todellakin kirkas ja koko lamppu laadukkaan oloinen. Lampun pystyy katkaisemaan, jolloin siitä tulee melkein puolet lyhyempi ja samaanaikaan vain toinen akku on käytössä. Esimerkiksi UltraFireltä olisi saanut saman tehoisen ja kokoisen lampun halvemmalla.
Toimitus oli mielestäni nopea. Sähköpostien mukaan paketti lähti seuraavana päivänä Singaporen postiin ja oli alle kahdessa viikossa minun luonani. Ilmeisesti Lightmallsilla on useampi varasto, koska käyttävät HongKongin ja Singaporen posteja. Toisin kuin dealextremestä pari päivää aikaisemmin tilaamani pyöränlamppu lähti postitukseen vasta viikon päästä tilauksesta. Hinnat ovat melkein samat DX:ssä ja LM:ssa, joten jatkossa tilaan valaisimet LM:sta, mikäli kun samaa lamppu löytyy molemmista verkkokaupoista.


TrustFire X8 Cree XML-T6 taskulamppu + 2kpl 18650 akkuja + 18650 akkulaturi, noin 40€

Tässä taas voisi olla yksi halpa ja tehokas pyöränlamppu lightmallsista:


Light Power Bicycle lights/Headlight Cree XML-T6, noin 30€

Kyseiselle pyöränlampulle luvataan 1200 lumenea, joka on ihan hyvä valoteho esimerkiksi pimeässä syysmetsässä maastopyörän valoksi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että tehokkainta moodia ei saa käyttää muun liikenteen joukossa. Paketin mukana tulee kaikki tarpeellinen, eli itse lamppu, kumirenkula tankokiinnitystä varten, otsakiinnike, akkupaketti ja akkulaturi. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti