Tarjousperjantai 31. elokuuta 2012

HealthWell.fi


Terveys-, luontaistuotteita ja ravintolisiä edullisesti myyvä HealthWell verkkokauppa on suunnattu asiakkaille, jotka haluavat elää terveellisesti. HealtWell-verkkokaupassa on nopeat ja luotettavat toimitukset ja ennen kaikkea tunnettuja tuotemerkkejä, kuten esim. Weleda, Vivisanté, Nutrilett, Dr. Hauschka, RFSU, Lavera, Möller ja Scholl.

Hyvä ajankohtainen ja halpa tuote HealthWell verkkokaupassa voisi olla D-vitamiinituotteet. Syksyllä auringonvalon määrä vähenee ja D-vitamiinin tarve kasvaa, joten ruokavalion laatuun kannattaa panostaa. Aurinkoon D-vitamiini liittyy siten, että auringonvalon vaikutuksesta iholla muodostuu D-vitamiinia. Aiemmin ajateltiin, että näin tapahtuu aina auringon säteiden päästessä iholle. Näin ei kuitenkaan ole, vaan Suomessa ainoastaan kesäkuukausina ja keskellä päivää auringonsäteet tulevat riittävän läheltä aktivoidakseen D-vitamiinin tuotannon iholla. D-vitamiini ylläpitää immuniteettia ja estää monia vakavia autoimmuunisairauksia kuten reumatauteja, tulehduksellisia suolistosairauksia, ykköstyypin diabetesta ja MS-tautia. D-vitamiini torjuu myös monia syöpälajeja ja erityisesti rinta-, eturauhas- ja paksusuolisyöpiä.
Useimmilla suomalaisilla on puutetta D-vitamiinista. Hyvänmakuinen Vahva D on sopiva valmiste kaikille ja helppo antaa myös lapsille.


Vahva D, 120 tablettia 9,75€


Yksi edullinen ja suosittu tuote, niille jotka haluavat laihduttaa ja polttaa rasvaa, on Chili Diet. Chili Diet sisältää yrttejä, joiden käyttämisellä laihdutusravinto-lisissä on pitkät perinteet. Tähän tarkoitukseen pitkään käytetty kiinnostava ainesosa on chili, joka on saanut myös paljon huomiota tutkimuksissa. Tutkimusten kohteena on ollut erityisesti chilihedelmän sisältämä ainesosa kapsaisiini. Chili Diet sisältää runsaasti korkeapitoista ja korkealaatuista chiliuutetta. Chili Diet sisältää myös vihreää teetä ja oolong-teetä, joita on pitkään käytetty yleiseen terveyteen ja joiden käyttöä laihdutuksessa on tutkittu. Yksi suurimmista esteistä pysyvässä laihtumisessa on varmasti näläntunne. Chili Dietin kehityksessä tähän on kiinnitetty erityistä huomiota ja sen tuloksena tuotteeseen on lisätty glukomannaa. Tämä vesiliukoinen kuitu on todella kiinnostava, koska sillä on kyky turvota ja muodostaa geelimäistä massaa mahalaukussa. Tutkimukset ovat osoittaneet yhteyden glukomannan ja laihtumisen välillä yhdessä kalorivajeen kanssa. Chili Diet sisältää kromia, mikä auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa ja energia-aineenvaihduntaa.


Chili Diet, 120 kapselia 26,95€. Ota 2 maksa 1  (kampanja voimassa: 22.9.2012)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti