Tarjousmaanantai 2. huhtikuuta 2012

Sportsshoes.com


Sportsshoes.com tarjoaa niin peruslenkkeilijälle kuin huippu urheilijalle urheilu tarvikkeita. Suurinosa valikoimasta on urheilukenkiä niinkuin nimikin jo viittaa, mutta myös muuta oheis tarvikkeita löytyy kuten sukkia, alusasuja, nilkkatukeja ja vaatetusta. Myös muitakin urheilulajeja on edustettuna kuin juoksu kuten nyrkkeily, tennis, uinti ja pyöräily. Edustettuine olevat tuotteet ovat laadukkaita euroopassa hyvin tunnettuja merkkejä. Ainoan poikkeuksen tekee tässä verkkokaupassa, että osa tuotteista on huomattavasti halvempia kuin perus urheiluliikkeestä ostettuna ja lisäksi tuotteiden hintaan sisältyy postikulut EU alueella.

Koska sportshoes sijaitsee eu alueella ei tulli maksuista tarvitse huolehtia ja vähän kalliimmatkin tuotteet on helppo ostaa. Maksu tapana käy luottokortit kuten visa ja mastercard.

Koska eripuolella eurooppaa kenkien yms. sesonki aika on eri aikaan kuin Suomessa voi tuotteita saada hyväänkin alennukseen kun meillä vasta sesonki alkaa. Tässä muutama tuote (huomaa tuotteet olivat alennuksessa tätä tekstiä kirjoittaessa):

ASICS GEL-NIMBUS 13 lenkkari 128,24 € sisältäen postikulut

ASICS GEL-KAYANO 18 lenkkari 134,99 € SISÄLTÄEN POSTIKULUT


NIKE SHIFTER CONVERTIBLE juoksu takki 40,49 € SISÄLTÄEN POSTIKULUT
ADIDAS ADIPURE 11PRO TRX FIRM GROUND jalkapallo kenkä 118,73 SISÄLTÄEN POSTIKULUT


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti