Tarjoustiistai 9. elokuuta 2011

IHerb

iHerb.com on yhdysvalloissa toimiva verkkokauppa joka myy luontaistuotteita ja urheiluvalmisteita. Jos et ole aikaisemmin kuullut iHerb.com:sta niin tarkennetaan, että se maailman johtava luontaistuote myyjä. iHerb ei valmista itse tuotteita vaan myy tunnetuimpia merkkejä. Sannottakoon, että näistä tuotemerkeistä normaalille suomalaiselle ei kerro oikeastaan mitään.

Jos vertaa iHerbin tuotteita suomalaisten luontaistuotekauppojen tai markettien hintaa tai tarjontaa niin iHerbissä tuotteiden hinta on ylivoimaisesti halvempi kuin mistään suomalaisesta kaupasta. Tarjontakin on niin valtava ettei sitä ymmärrä ennen kuin käy katsomassa sitä iHerb.com sivustolla.

Tilaaminen iHerb.com:sta suomeen on myös mahdollista. Postikuluja tulee alle 1,8 kg painavalle paketille 4-6 $. Tätä enempää ei oikeastaan kerralla kannata tila ja hinta kannattaa säilyttää euroissa alle 45 €:n niin ei tarvitse maksaa veroja, koska tilaus lähetetään ei eu alueelta. Kaikissa tuotteissa on hyvä tuotekuvaus raaka-aineen sisällöstä sekä painosta joten on helppo verrata tuotteita vastaaviin suomalaisiin. Esimerkiksi D-vitamiinien laadun seuranta on tällöin helppo ja kun tietää, että yhdysvalloissa luontaistuotteiden laadun tarkkailu on maailman huippuluokkaa siksi luontaistuotteiden tilaaminen myös turvallista. Tästä myös kertoo se, että iHerbissä on yhä vain enempi Kiinalaisia asiakkaita koska ne eivät voi luottaa oman maansa laatuun. Myös tilauksen maksimi painon seuranta on painon takia helppoa.


Huom! Ensimmäisellä kerralla tilattaessasi tämän sivun linkkiä käyttäen saat 5 $ alennuksen (joka siis kustantaa postikulut). Jos jostain syystä alennus ei näy niin syötä koodi LIJ949 tilausta maksaessa kohtaan 'coupon code' ja paina update. Voit myös tienata rahaa (ja näin ostaa halvemmalla) antamalla sähköpostiosoitteesi (jota käytit tilauksessa) ystävällesi ja kun hän tilaa saa hän 5 $:n alennuksen sekä sinä saat 4 %:ia tilauksen hinnasta.


Jos et ymmärrä englannin kieltä voit käyttää google translatorin kääntämää sivua hvyäksi:
iHerb käännettynäTässä muutama esimerkki tuotteista:

Navitas Naturals, Kaakao papuja rouheena 454 g, hinta 10,16 €
 

Dragon Herbs, Goji marjoja 227 g, hinta 6,63 €Healty Origins, D3 vitamiinejä 5000 IU, 360 kpl, hinta 10,87 €
Optimum Nutrition, 100 % Whey Gold Std, Mansikka 909 g, hinta 22,38 €

Luonnollinen stevia makeutusjauhe 340g, hinta 11,40 €

1 kommentti: