Tarjoustorstai 6. tammikuuta 2011

Focalprice verkkokauppa


Focalprice.com verkkokauppa on idealtaan aika lähellä dx:ää. Pientä elektroniikkaa halvalla ilman postikuluja. Focalprice on kooltaan ja tarjonnaltaan dealextremeä pienempi, mutta osa tuotteista on halvempia kuin dx:ssä. Yleensä kuitenkin dx:stä löytyy halvempi samankaltainen tuo. Ostokset voi maksaa turvallisesti paypalilla.

Tässä muutama esimerkki

1.8m HDMI to HDMI v1.4 1080p 24K Extension Cable with Audio Return and HDMI Ethernet Channel maksaa focal pricessa 11.21$ ja vastaava dx:ssä 10.70$. Eli tässä dx voittaa hinnassa.


Kingstonin micro sdhc tf 8Gb kortti maksaa focalpricessa 15.50$ ja dx:ssä 13.90$. Tässä vielä linkit:
focalprice: muistikortti
dealextreme: muistikortti

5 kommenttia:

 1. Suosittelen ehdottomasti. Itse tilasin tuolta Jabra BT3030 bluetooth härpäkkeen hintaan 23.11 taalaa (noin 17 euroa). Ilmaiset postikulut ja paketti kirjattuna kirjeenä postiin.

  Suomessa samanlainen maksaa paikasta riippuen 50-70 euroa !

  VastaaPoista
 2. Itse pysyn vastaisuudessa erossa ko. kaupasta. Lähettävät vääriä tuotteita eivätkä suostu minkäänlaiseen yhteistyöhön asian oikaisemiseksi. On kyllä uskomattoman tyhmiä nuo focalpricen asiakaspalvelun henkilöt. Maksan ennemmin hieman enemmän ja ostan tuotteet dx:sta, jonka asiakaspalvelussa vikatilanteissa ei ole moittimista.

  VastaaPoista
 3. Ainoo China verkkokauppa jossa meikäläistä on kusetettu, lähettävät väärää tavaraa (halvempaa), tai jos tilaat useampia kappaleita samaa lähettävät vain yhden.
  Tilauksen astatus muuttuu heti "shipping", vaikka tavara tulee hitaammin kuin esm. tosi hitaalta DX:ltä.
  Kalleimpia HK-verkkokauppoja, esim eBaysta ton Jabra BT3030:n saa alle 20$ (free shipping).

  VastaaPoista
 4. Eipä paljoa paypallit auta kun nuo kiinalaiset huijaavat ostajia. Minulle lähettivät täysin väärän paketin eivätkä suostuneet korvaamaan taikka lähettämään oikeaa tavaraa tilalle. Paypal taasen olisi vaatinut minua lähettämään paketin omalla kustannuksella kiinaan, jotta oisin saanut rahat takaisin. Takaisinlähetys olisi toki kustantanut enemmän kuin tilaamani tavarat. Ei tule minulla enää kauppoja kyseisen firman kanssa enkä suosittele muillekkaan.

  Ohjeena on muille vastaavan tilanteen kanssa painiville, että paypalille tehtävään disputeen kannattaa valita vaihtoehto, että tavaraa ei ole koskaan saapunut niin mahdollisuudet rahojen takaisin saamiseen voi olla.

  VastaaPoista
 5. Ihan nykytilannetta en tiedä mutta ainakin veljeni on tehnyt kauppoja Focalin kanssa ja kertoi myös että huonoakin tavaraa on tullut mutta on kuulemma saanut helposti hyvityskupongit vastineeksi. Eiköhän kommentteja seuraamalla saa aika hyvän kuvan siitä mitä tuotteita kannattaa varoa. Hieman hupikauppaahan tuo on. Ja jos nyt lähetyksessä opn toinen tavara huono noiin toisen toimivan halpa hinta usein kattaa molemmat ja jää vielä voiton puolelle....;)

  VastaaPoista