Tarjousmaanantai 20. joulukuuta 2010

E-Ville

http://www.e-ville.hk/ on suomenkielinen verkkokauppa, jossa myydään elektroniikka. Verrattuna DX:n laatuun täällä myydään ainoastaan laadukkaita tuotteita. Nämäkin tuotteet on valmistettu kiinassa, mutta laadusta huomaa, että ennen myyntiin tuloa tuotteet on tarkkaan testattu. DX:ään eroa on myös suomenkielisyys, parempi asiakaspalvelu, tuotteet toimivat varmasti suomessa ja maksun voi tehdä myös suomalaisilla pankkitunnuksilla. Erityisesti painottaisin asiakaspalvelu, kun tuote ei toimi. Hinta tietenkin on hivenen kalliimpi etenkin halvimmissa tuotteissa. Vaikka laatu on hyvää kannattaa silti tuotteisiin varauksella suhtautua. Näen myös puutteena etteivät käyttäjät voi antaa palautetta joka julkaistaan niinkuin dx:ssä voi.

Tässä muutama esimerkki jota olen ostanut e-villestä

Verkkovirta - autontupakansytytin konvertteri. Aikoinaan ostin Amazonista kannettavan dvd soittimen jossa tuli tupakan sytyn laturi sekä normaali laturi, mutta uk mallia. Nykyään lataan kotona sen tämänavulla. Myös uimapatjan täyttämisessä kotona käytän tätä, koska ilmapumppu toimii tupakansytyttimellä. Hintaa tällä 8 € ja toimii pommin varmasti.Langattomat bluetooth kuulokkeet. Nämä tuli hankittua tietokonekäyttöön sekä puhelimen kanssa silloin kun kuuntelee musiikkia. Hintaa 26,50€ ja äänenlaatu on loistava. Jotka eivät  tykkää nappikuulokkeista ei tämä ole ehkä paras ostos.

1 kommentti:

  1. "täällä myydään ainoastaan laadukkaita tuotteita...tuotteet on tarkkaan testattu."
    Miten voitte kirjoittaa näin räikeitä valheita? Katsomalla esimerkikisi puskaradiossa mitä e-villestä kirjoitetaan voi todeta että tavara on ylihintaista rikkinäistä roskaa jota myy vain täysin moraaliton rahan sokaisema kauppa:
    http://www.puskaradio.net/index2.php?item_id=1392

    VastaaPoista