Tarjoussunnuntai 19. joulukuuta 2010

Dealextreme verkkokauppa

Dealextreme.com on kiinalainen nettikauppa, joka on erikoistunut krääsään 'gadgeteihin' sekä elektroniikkaan. Tuotteet toimitetaan Hongongista ympäri maailman. Hyvää tässä verkkokaupassa on ilmainen toimitus ja halvat hinnat. Myöskään veroja ei yleensä tarvitse maksaa suomen tullissa. Kannattaa olla tämän kanssa tarkkana, koska raja on 45 euroa. DX:n  hinnat on esitetty dollareissa, joka vaikeuttaa ostohetkellä seurantaa veroista. Yleensä lähetykseen hinnat on arvioutu vähän alakanttiin joka pienentää riskiä tulli veroihin.
Maksaminen tapahtuu vaivattomasti paypal:in kautta. Jos paypal.com ei ole ennestään tuttu niin lyhykäisyydessään yhdysvaltalainen paypal ylläpitää maksujärjestelmää, jota käytetään verkkokaupoissa. Voit myös tehdä paypal express siirron, jos sinulla ei ole omaa paypal tiliä. Tällöin sinun tarvii vain antaa luottokorttinumerosi paypal:lle ja he perivät dealextremen puolesta rahat. Voiko sitten paypaliin luottaa. Ainakin tähän mennessä ei ole tiedossa, että paypall luottokorttitietoja oli hävinnyt ulkopuolelle.

Kannattaa olla myös tarkka mitä tilaa. Esimerkiksi useiden elektroniikka tuotteiden laatu on tosi heikkoa. Muiden käyttäjien antama palaute auttaa tässä tapauksessa. En suosittelisi ostamaan mitään muovi tuotteita lapsille. Mitä lie myrkkyä sisältävät, kun eivät ole läheskään kaikki eu:ssa testattu ja hyväksi todettu. Osa tuotteista on myös suomessa lainvastaisi ja voi jäädä tullissa kiinni. Yksi suuri tuoteryhmä mitkä jäävät tulliin kiinni ovat laserkynät joiden tehot ylittävät suomessa säädetyt arvot monin kertaisesti. Myös kaikenlaisia gsm blokkereita yms. myydään, jotka ovat vähän kyseenalaisia suomen lainsäädännössä. Jos ostaa elektroniikka tuotteita kannattaa tarkistaa, että jännite ja liitäntä on sama kuin suomessa käytetty. Toki voi ostaa muuntimia joilla välttää tämän (ja nämkin löytyy samasta verkkokaupasta).

Toimitusaika vaihtelee 2 viikon ja kuukauden välillä. Joskus joutuu jopa itse kyselemään perään, että missä tilaus viipyy.

Tässä muutama tuote mitän olen tilannut:


Wii ohjain. Ei alkuperäinen mutta ainakin meillä ajanut alkuperäisen sijaa. Toimii hyvin eikä syö sen enempää pattereita kuin suomesta ostetutkaan. Tämän saa ostettua vähintään puolet halvemmalla kuin suomessa myytävät.


Otsalamppu. Toimii 3:lla aa-LR6 normi paristolla. Paristojen kytkentä vähän hankalaa ja pieniä epälookisuutta asennuksen kanssa. Käyttö sen sijaan on helppoa tämä oikeasti toimii. 37 lediä antaa todella kirkkaan valon ja täydellä kirkkaudella saa yli 4 tuntia valoa. Miinuksena voisi sanoa vielä, että pikkasen painava, mutta ei estä siltikään käyttöä. Hyviä kohteita on lenkkeily, työskentely pimeässä, pyöräillessä yms. Lampussa on yksi nappi josta saadaan 1/3 ledeistä / 2/3 ledeistä / kaikki ledit / ledit vilkkumaan / sammuksiin. Noin 6,5 euron hinnaksi todella hyvä ostos.Pyöränlampuksi suosittelen tätä. Laadukas ja kirkas, jonka voi helposti irroittaa pyörästä ja käyttää normaalina taskulamppuna. 10 euron hinta ei päätä huimaa.Katso myös: Focal price verkkokauppa ja Gadget fever verkkokauppa

1 kommentti:

  1. Toimitusajat edelleenkin pidentyneet, saattaa olla useita kuukausia.

    Tuotteiden laatu välillä surkea, välillä ok.

    VastaaPoista